Udruženje mikrokreditnih organizacija u Bosni i Hercegovini
Association of Microfinance Institutions in Bosnia and Herzegovina

Zagrebačka 50/IV

71000 Sarajevo, BiH

info@amfi.ba

Javite nam se!

Pon - Pet:

7:30 - 16:00

AMFI sa članicama u oktobru provodi edukativnu kampanju „MUDRO DO KREDITA“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Udruženje mikrokreditnih organizacija u BiH – AMFI sa članicama u oktobru – mjesecu mikrofinansiranja i ove godine provodi kampanju „MUDRO DO KREDITA”.

Kampanja „MUDRO DO KREDITA” je organizirana pod pokroviteljstvom Microfinance Centre (MFC) – međunarodne organizacije, koja provodi međunarodne standarde zaštite klijenata te finansijsku edukaciju istih. Kampanja se provodi u 13 država uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

Kampanja je namijenjena edukaciji sadašnjih i potencijalnih klijenata mikrofinansijskog sektora. Cilj je podići svijest klijenata mikrokreditnog sektora o kvalitetnom i mudrom zaduživanju, ulažući novac sa svrhom uz izbjegavanje prevelikog zaduženja. Ova edukativna kampanja je sjajna prilika da se klijentima mikrokreditnog sektora omogući dodatno informiranje i edukacija.

Kampanja se i ove godine provodi putem društvenih mreža, ali i u direktnom kontaktu sa klijentima, kada za to postoji prilika i kada nije ugroženo zdravlje učesnika u uvjetima kada je to moguće uz sve propisane epidemiološke mjere.

Više informacija o kampanji u promotivnom letku i brošuri kampanje.

Članci poput ovog - saznajte više