Udruženje mikrokreditnih organizacija u Bosni i Hercegovini
Association of Microfinance Institutions in Bosnia and Herzegovina

Zagrebačka 50/IV

71000 Sarajevo, BiH

info@amfi.ba

Javite nam se!

Pon - Pet:

7:30 - 16:00

AMFI webinar o temi “DIGITALNA TRANSFORMACIJA DRUŠTVA KROZ FORMU FINTECH RJEŠENJA”

Facebook
Twitter
LinkedIn

AMFI organizira webinar o aktuelnoj temi ”Digitalna transformacija društva kroz formu fintech rješenja“„ održat će se 15. decembra/prosinca 2020. godine sa početkom u 11.00 sati.

Sve zainteresirane pozivamo da se pridruže i prisustvuju online webinaru.

 Potvrdite učešća putem registracije na linku:

https://zoom.us/webinar/register/WN_BB8YPvs9QJG0U2S3sn5BLg

Passcode: 764108

Udruženje mikrokreditnih organizacija u Bosni i Hercegovini – AMFI organizira dva webinara posvećena posvećena aktuelnim temama digitalne transformacije te povećanju finansijske pismenosti i transparentnosti u finansijskom sektoru, kao i promociji uspješnih priča podzetnica.

Prvi webinar o temi ”Digitalna transformacija društva kroz formu fintech rješenja“„ održat će se

15. decembra/prosinca 2020. godine sa početkom u 11.00 sati.

Predavačice na webinaru su vodeće ekspertice i praktičarke u oblasti digitalizacije, koje će učesnicima sa pravnog, informatičkog, komunikacijskog, ali i edukacijskog aspekta predstaviti potrebu i značaj ubrzane digitalizacije bh. društva.

Elma Zukić, predsjednice Udruženja mikrokreditnih organizacija u BiH – AMFI u uvodnom obraćanju govorit će o značaju digitalne transformacije koja sa sobom donosi brži pristup proizvodima i uslugama, više mogućnosti razvoja i veću sigurnost.

Radmila Bjeljac, izvršna direktorica MKD Mikrofin govorit će o temi digitalna transformacija mikrokreditnog društva.

O pravnom okviru i zakonskim preprekama za implementaciju digitalne transformacije u BiH govorit će Lana Sarajlić, advokatica u saradnji sa Wolf THEISS.

Elektronski potpis je tema o kojoj će govoriti Amela Muftić, direktorica kompaije Halcom, kompanije ovlaštene za izdavanje kvalificiranih potvrda za elektronski potpis

Izvršna direktorica BIT Alijanske Tatjana Vučić govorit će o IT industriji kao generatoru digitalne transformacije društva.

Gdje su i šta rade bosanskohercegovačke IT kompanije u digitalnom svijetu, saznat ćemo na konkretnom primjeru kompanije MISTRAL, o čemu će učesnicima govoriti Azra Sarić, šefica komunikacija u ovoj kompaniji.

Prof.dr. Armina Hubana, profesorica na Ekonomskom fakultetu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru govorit će o digitalnoj transformaciji i visokom obrazovanju.

Cilj webinara je promocija znanja i rada uspješnih žena u poslovnom svijetu te osnaživanje njihove pozicije u kontekstu „new normal“ profesionalnog i privatnog života kojeg u velikoj mjeri karakteriziraju digitalni procesi.

Sve zainteresirane pozivamo da se pridruže i prisustvuju online webinaru.

Potvrdite učešća putem registracije na linku:

https://zoom.us/webinar/register/WN_BB8YPvs9QJG0U2S3sn5BLg

Passcode: 764108

Članci poput ovog - saznajte više