Udruženje mikrokreditnih organizacija u Bosni i Hercegovini
Association of Microfinance Institutions in Bosnia and Herzegovina

Zagrebačka 50/IV

71000 Sarajevo, BiH

info@amfi.ba

Javite nam se!

Pon - Pet:

7:30 - 16:00

Konferencija: Energetska tranzicija domaćinstava

Facebook
Twitter
LinkedIn
Agenda_AMFI

Konferencija “ENERGETSKA TRANZICIJA DOMAĆINSTAVA: Unaprijeđenje stambenog mikrofinanciranja za podršku klimatkoj adaptaciji i energetskoj tranziciji”, u organizaciji Udruženja mikrokreditnih organizacija u BiH – AMFI i partnera Habitat for Humanity International, će se održati u period od 11. – 12.05.2023. godine, u Hotelu Vučko JAHORINA.

Cilj konferencije je da se omogući donosiocima odluka da razmjene znanja i ideje o energetskoj tranziciji domaćinstava, ulozi domaćinstava, mogućnostima i izazovima te da se upoznaju sa iskustvima i praksama u svijetu kad su u pitanju energetski i energijski projekti.

Konferenciju “ENERGETSKA TRANZICIJA DOMAĆINSTAVA” će uvodnim obraćanjem otvoriti predsjednica Udruženja mikrokreditnih organizacija u BiH – AMFI, Elma Zukić te pozdravnim govorom Besim Nebiu, direktor za Centralnu i Istočnu Evropu, Habitat for Humanity, partnera konferencije.

Voditelji panela su predstavnici i direktori mikrokreditnih organizacija članica Udruženja AMFI i Habitat for Humanity, a panelisti su eminentni stručnjaci iz pomenutih oblasti.

Za sve učesnike konferencije organizirane su i edukacije na temu energetske tranzicije.

Program konferencije možete pogledati u Agendi!

Organizaciju konferencije su podržali USAID Developing Sustainable Tourism in Bosnia and Herzegovina i Info studio d.o.o.

Pridružite nam se!

Članci poput ovog - saznajte više