Udruženje mikrokreditnih organizacija u Bosni i Hercegovini
Association of Microfinance Institutions in Bosnia and Herzegovina

Zagrebačka 50/IV

71000 Sarajevo, BiH

info@amfi.ba

Javite nam se!

Pon - Pet:

7:30 - 16:00

Konferencija „Uloga i značaj mikrokreditiranja“ : Panel – Poduzetnički impuls

Facebook
Twitter
LinkedIn

Azra Berilo

Namir Džerzović

Sabina Krivdić

Adema Varaga

Udruženje mikrokreditnih organizacija u BiH – AMFI u Sarajevu organizira  konferenciju “Uloga i značaj mikrofinansiranja”. Konferencija će se održati u utorak, 19. novembra/studenog 2019. godine u Sarajevu, u Hotelu Hills, sa početkom u 09:30 sati.

„Poduzetnički impulsi“, naziv je drugog panela kojeg će moderirati Azra Berilo, a u okviru kojega će  učesnici panela koji su ujedno i korisnici usluga mikrofinansijskog sektora u BiH, predstaviti svoje poslovne djelatnosti.

Namir Džerzović , vlasnik obrta u oblasti poljoprivrednae proizvodnje, Sabina Krivdić koja se bavi poljoprivrednom djelatnošću  i Adema Varaga, koja se bavi uslužnom djelatnošću, predstavit će sebe i svoje djelatnosti, formiranje i razvoj svojih djelatnosti, koje se realiziraju zahvaljujući uslugama koje im je pružio mikrofinansijski sektor u BiH.

Cilj ovog panela jeste predstaviti klijente mikrofinansijskog sektora, njihove uspješne prakse, od ideje do realizacije, kao i značaj korištenje usluga mikrokreditnog sektora, zahvaljujući kojemu su projekti klijenata i realizirani.

Ovom Konferencijom, Udruženje mikrokreditnih organizacija u BiH –AMFI želi ukazati na pravce i mogućnosti razvoja mikrofinansijskog sektora u Bosni i Hercegovini. Također, Udruženje mikrofinansijskih organizacija u BIH – AMFI kroz partnerski odnos sa donositeljima odluka želi unaprijediti regulatorni okvir s ciljem daljeg razvoja mikrofinansijskog sektora u BiH.  

Članci poput ovog - saznajte više